Experience Vista

EXPERIENCE THE SPACE TO THINK DIFFERENTLY.

VISTA CORPORATE CENTER is full of smart design surprises. By using filtered light, natural views and contemporary concepts in greenscaping, VISTA combines high visual impact with a healthy workspace. Incorporating natural elements not only reduces operation costs but lowers stress and inspires happiness. Research studies show conclusively that buildings with natural elements incorporated into the design have a dramatic effect on the well-being of its occupants. VISTA delivers a sense of tranquility that can lead to more productivity, higher job satisfaction and a higher sense of place.

Aside from the awe-factor, VISTA CORPORATE CENTER’s stunning green wall and rain wall help cool the building in the summer and add insulation in the winter. The roof collects rain water that feeds the building and makes VISTA’s unique amenities both sustainable and economical. The climate-designed open space, fitness area, bistro café and gardens create a communal atmosphere.